nit Lice 101

Head lice are small brown and grayish insects about the size of a small sesame seed that you would usually find on a hamburger bun. You can find head lice clinging to a single strand of hair but they prefer to live close to the scalp because that is where they find their food. Head […]
Vazhdo te lexosh…

 

Çfarë A Lice thërija duken si?

Kur ju dyshoni se ju ose fëmija juaj mund të ketë morra, duke e ditur saktësisht se çfarë për të kërkuar për të është shumë e rëndësishme. Vetëm ndonjë bug në në flokët tuaj nuk do të thotë se është morrat. Një bug mund të ketë rënë nga qielli dhe thjesht u ul atje dhe duke e ditur dallimin në mes kësaj dhe morrave parazitare […]
Vazhdo te lexosh…

 

Morrat thërija Piktura të ndihmuar në identifikimin nëse keni Morrat

Morrat janë mjaft të zakonshme në fëmijët e moshës shkollore dhe në qoftë se ju keni pasur ndonjëherë të merren me ta, ju e dini se sa e vështirë ata janë të eliminuar. megjithatë, në qoftë se doni të mësoni se si të shpëtoj e morrave dhe për të mbajtur ata nga duke u përpjekur për të pushtuar shtëpinë tuaj, mësuar më shumë rreth tyre mund të ju ndihmojë […]
Vazhdo te lexosh…

 

Thërija Morrat janë një dukuri e zakonshme me shkollën Mosha Fëmijët

Although nits lice infestations are common, they are still something that makes children, parents, teacher and health care providers uneasy. Fortunately, these infestations are not harmful for the carrier, and these insects can be killed and removed from the hair and scalp easily. What Are Lice? Head lice are insects that attach themselves to a […]
Vazhdo te lexosh…