Çfarë A Lice thërija duken si?

Kur ju dyshoni se ju ose fëmija juaj mund të ketë morra, duke e ditur saktësisht se çfarë për të kërkuar për të është shumë e rëndësishme. Vetëm ndonjë bug në në flokët tuaj nuk do të thotë se është morrat. Një bug mund të ketë rënë nga qielli dhe thjesht u ul atje dhe duke e ditur dallimin në mes kësaj dhe morrave parazitare […]
Vazhdo te lexosh…

 

Çfarë duhet të bëni kur ju të gjeni thërija, por nuk ka Morrat

Morrat janë insekte të vogla parazitare që mbush kokës së viktimës së tyre, në mënyrë për të thithur gjakun e tyre. Ata vë vezë, quajtur thërija, bashkangjitur në fillesat individuale e flokëve, në mënyrë që të mbush plotësisht kokën dhe pastaj u përhap me njerëz të tjerë. Ajo mund të jetë shumë e vështirë për të vend një infektimi morrat dhe nganjëherë, ju do të […]
Vazhdo te lexosh…

 

Morrat thërija Piktura të ndihmuar në identifikimin nëse keni Morrat

Morrat janë mjaft të zakonshme në fëmijët e moshës shkollore dhe në qoftë se ju keni pasur ndonjëherë të merren me ta, ju e dini se sa e vështirë ata janë të eliminuar. megjithatë, në qoftë se doni të mësoni se si të shpëtoj e morrave dhe për të mbajtur ata nga duke u përpjekur për të pushtuar shtëpinë tuaj, mësuar më shumë rreth tyre mund të ju ndihmojë […]
Vazhdo te lexosh…

 

Morrat e kokës Thërijat janë një shenjë shqetësuese e infektimi

Kur vjen puna për të parazitëve të bezdisshëm, Morrat bëjnë në krye të listës për ata që punojnë me fëmijët e moshës shkollore. Prevalenca e Morrat thërija dhe të rriturit që shoqërojnë në shtëpi të shkollave në të gjithë vendin ka hidhëruar shumë prindërit dhe mësuesit përpjekur për të marrë shpëtoj prej tyre. Edhe pse disa njerëz mendojnë se morrat […]
Vazhdo te lexosh…