Morrat e kokës Thërijat janë një shenjë shqetësuese e infektimi

Kur vjen puna për të parazitëve të bezdisshëm, Morrat bëjnë në krye të listës për ata që punojnë me fëmijët e moshës shkollore. Prevalenca e Morrat thërija dhe të rriturit që shoqërojnë në shtëpi të shkollave në të gjithë vendin ka hidhëruar shumë prindërit dhe mësuesit përpjekur për të marrë shpëtoj prej tyre. Edhe pse disa njerëz mendojnë se morrat […]
Vazhdo te lexosh…