Si për të identifikuar morrat therrizat dhe çfarë të bëni për ta

Morrat janë një e keqe dreaded, dhe për arsye të mirë. Morr është një parazit që infests kokës njerëzor, riprodhuar shpejt dhe pastaj të përpiqet për të përhapur me njerëz të tjerë. Morra pije gjak përmes kokës, e cila shkakton kruarje. Ndërsa morrat nuk përhapen sëmundje, ata e bëjnë përhapën, shfrytëzuar veshje, shtresat e mbulesat, kapele, or simple […]
Vazhdo te lexosh…