Politika e privatësisë

1. Angazhimi ynë për Privacy. Ky njoftim përshkruan tonë Privacy Policy. Politika e privatësisë tonë është projektuar për të ju këshillojë se si ne mbledhim, përdorim, dhe për të mbrojtur informacion personalisht të identifikueshme që ju ofrojnë. Duke vizituar këtë faqe, ju jeni pranuar praktikat e përshkruara në këtë Privacy Policy.

2. Çfarë informacioni është mbledhur.

(një) Informatat që ju ofrojnë për të Us:

Ne mbledhjen e informacion personalisht të identifikueshme që ju zgjidhni për të hyrë në faqet e ndryshme të faqes sonë, ose që ju mund të zgjidhni për të na dhënë në ndonjë mënyrë tjetër (të tilla si me e-mail, postë fizike, ose me telefon). Për shembull, ju do të kërkohet për të siguruar informacion personalisht të identifikueshme, kur ju regjistroheni për qasje në pjesë të caktuara të faqes tonë, nënshkruar për gazetat apo mailings, ose të bëjë një blerje.

Kategoritë e personalisht të identifikueshme ne mbledhim jemi emrin tuaj të parë dhe të fundit, e-mail, adresa fizike, dhe numrin e telefonit.

Ju mund të zgjidhni të mos japin informata të caktuara, por ju nuk mund të jetë në gjendje për të përfituar nga shërbimet tona dhe karakteristika.

(b) Informacione automatike:

Kur ju vizitoni një faqe interneti, ju zbulojë informacione të caktuara, të tilla si Protokollit të Internetit (IP) adresën dhe kohën e vizitës tuaj. Kjo faqe, ashtu si shumë vende të tjera, regjistron këtë informacion bazë për vizita në faqen tonë.

(c) “biskota”:

Cookies janë pjesë të informacionit që janë transferuar në kompjuterin tuaj nga një web server.

Ne përdorim cookies për të ruajtur preferencat e vizitorëve, rekord Sesion Informimi (të tilla si artikuj që ju të shtoni në your shopping cart) rekord informacion user-specifike mbi çfarë faqet përdoruesit qasje ose vizita, vizitorët vigjilent për fusha të reja që ne mendojmë se mund të jetë me interes për ta, kur ata kthehen në faqen tonë, regjistrojnë aktivitetin e kaluar në një vend në mënyrë që të ofrojë shërbimin më të mirë, kur vizitorët kthehen në faqen tonë, të siguruar që vizitorët nuk janë dërguar në mënyrë të përsëritur të njëjtat banner ads, dhe të rregulloje përmbajtje Web faqe bazuar në vizitorëve’ browser type ose informata të tjera që vizitori i dërgon.

Shumica e shfletuesve janë ngritur për të pranuar cookies, por ju mund të ndryshoni parametrat tuaj të ketë shfletuesin tuaj të ju njoftojmë kur ju merrni një cookie të re, ose ju mund të ndryshoni parametrat tuaj të refuzojë të pranojë cookies.

3. Si dhe kur informacioni është përdorur. Informacioni qe ne mbledhim është përdorur për administrimin e aktiviteteve të biznesit tonë si më poshtë:

(një) për të përmirësuar përmbajtjen e faqes tonë;

(b) të rregulloje përmbajtjen dhe / ose paraqitjen e vendrrjet për çdo vizitor individual;

(c) përdoret për të njoftuar konsumatorët për përditësime në faqen tonë të Web;

(d) ndarë me organizata të tjera me reputacion për të ndihmuar ata konsumatorët e kontaktit për qëllime të marketingut;

(e) e përdorur nga ne për të kontaktuar konsumatorët për qëllime të marketingut.

4. Si Ne të mbrojtur informatat tuaja. Privatësinë dhe mbrojtjen e informacionit tuaj është e rëndësishme për ne. Ne ofrojmë disa nga shërbimet tona në lidhje me faqet tjera të internetit. Faqet e lidhur mund të kenë praktika të ndryshme të privatësisë dhe ne ju inkurajojmë që të lexoni politikat e tyre të privatësisë. qasja juaj për disa shërbime dhe përmbajtje është e mbrojtur me fjalëkalim. Ne ju këshillojmë që të mos zbulojë fjalëkalimin tuaj për të gjithë. veç, ne ju rekomandojmë që të nënshkruajë jashtë shërbimeve mbrojtur me fjalëkalim në fund të sesionit tuaj. Ju duhet gjithashtu të jenë të vetëdijshëm se në qoftë se ju vullnetarisht të zbulojë informacion personalisht të identifikueshme në bordet mesazh apo në zonat chat, që informacioni mund të shihet publikisht dhe mund të mblidhen dhe të përdoren nga palë të treta, pa njohuritë tona dhe mund të rezultojë në mesazhet e dhënë nga individë të tjerë apo palët e treta. Aktivitete të tilla janë përtej kontrollit tonë dhe këtë politikë.

5. I cili ka qasje në informacionin. Informacion në lidhje me përdoruesit tanë është e rëndësishme për ne. Qasja në të dhënat tuaja mund të sigurohet për të palëve të treta që të sigurojë mbështetje teknike për funksionimin e faqes tonë. veç, të mund të shesim biznesin tonë apo të blerë, bashkohen apo partner me kompani apo biznese të tjera. Në transaksione të tilla, Informacion përdorues mund të transferohen së bashku me pasuritë e tjera. Ne gjithashtu mund të zbulojë të dhënat tuaja në përgjigje të një urdhër të gjykatës dhe ne mund të zbulojë të dhënat tuaja, kur ne besojmë se janë të nevojshme për ta bërë këtë me ligj. Ne mund të zbulojë informatat tuaja në lidhje me mbledhjen e shumave që mund të detyrohen për ne dhe të autoriteteve të zbatimit të ligjit sa herë që ne gjykojmë të përshtatshme ose të nevojshme. Ju lutem vini re, ne nuk mund të ju japin me njoftim paraprak të zbulimit.

6. Metodat që ne përdorim për të mbrojtur informatat tuaja. Ne përdorim software të sigurimit për të mbrojtur konfidencialitetin e informacionit tuaj personal. veç, praktikat e biznesit tona janë rishikuar periodikisht për pajtim me politikat dhe procedurat që rregullojnë sigurinë dhe konfidencialitetin e informacionit tonë. Praktikat tona të biznesit të kufizojë aksesin e punonjësve në informata konfidenciale, dhe të kufizojnë përdorimin dhe zbulimin e informacionit të tillë për personat e autorizuar.

7. fëmijë. Kjo faqe e internetit nuk ofron shërbime ose shesin produktet për fëmijët nën moshën 18. Në qoftë se ne zbulojmë që kemi marrë asnjë informacion nga një fëmijë nën moshën 18 në shkelje të kësaj politike, ne do të fshini këtë informacion menjëherë. Nëse besoni që kemi marrë asnjë informacion nga ose në lidhje me askënd nën moshën 18, ju lutem na kontaktoni në adresën e shënuar më poshtë.

8. Si Ju mund të hyni informacion tuaj. Ju mund të kërkojë qasje në të gjitha informatat tuaj personalisht të identifikueshme mirëmbahet nga ne duke dërguar një e-mail për ne në adresën e shënuar më poshtë. Me kërkesë ne ju ofrojmë mundësinë që të ketë pasaktësi korrigjohen në informacionin tuaj personalisht të identifikueshme. Ju mund të keni këtë informacion korrigjohet duke na dërguar një e-mail në adresën e shënuar më poshtë.

9. pëlqim. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pëlqimin për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal, siç përshkruhet në këtë Privacy Policy.

10. Ndryshimet në Privacy Policy. Nëse Politika e privatësisë apo procedurave tona ndryshimit, ne menjëherë do të shpallë këto ndryshime në faqen tonë të internetit. Çdo ndryshim i tillë do të jetë në fuqi menjëherë pas të postuar, nëse nuk shprehet ndryshe në ndryshimin.

11. Hyrja në fuqi. Kjo Privacy Policy është në fuqi që nga gushti 26, 2013.

12. Kontakt E-Mail. Ju mund të na kontaktoni në lidhje me këtë Privacy Policy, duke përdorur ndonjë nga opsionet e kontaktit të treguar në këtë faqe.